Geplaagd Everton mist doelman Howard zes weken

Reacties

Everton kan de komende vijf tot zes weken geen beroep doen op Tim Howard, zo heeft manager Roberto Martínez laten weten tijdens een persconferentie. De Amerikaanse keeper mist door een kuitblessure belangrijke duels met Manchester City, Liverpool en Chelsea.

Geplaagd Everton mist doelman Howard zes weken

Howard ontbrak afgelopen zondag al tegen Newcastle United (3-2 nederlaag). Net als toen zal de Spanjaard Joel Robles de 35-jarige eerste keeper van The Toffees de komende periode vervangen. Martínez gaat nog bekijken of hij in de winterse transferperiode een extra doelman gaat aantrekken.

Het wegvallen van Howard is een nieuwe tegenvaller voor Everton, dat Darron Gibson, Tony Hibbert en Leon Osman nog enkele weken moet missen. Bovendien is het nog onzeker of James McCarthy, Phil Jagielka en John Stones op Nieuwjaarsdag kunnen spelen tegen Hull City.

Met een uitgedunde selectie gaat Everton donderdag op jacht naar de eerste zege in drie duels. De nummer vijf van afgelopen seizoen maakt een moeizame eerste helft van het seizoen door. De Europa League-deelnemer stond nog niet hoger dan de negende plaats en is momenteel elfde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.