Gepasseerde doelman reageert via sociale media op Palace: 'Waar is mijn naam?'

Reacties

Vicente Guaita vraagt zich af waarom hij afgelopen zaterdag niet bij de selectie van Crystal Palace zat. De doelman heeft zijn sociale media erbij gepakt om openlijk aan de club wat opheldering te vragen.

Gepasseerde doelman reageert via sociale media op Palace: 'Waar is mijn naam?'
Sheffield United
Sheffield United
0 - 1
Crystal Palace
Crystal Palace

De afgelopen jaren keepte Guaita meer dan honderdvijftig wedstrijden in het eerste elftal van Crystal Palace. De 36-jarige sluitpost heeft echter nog geen duel gespeeld in het nieuwe seizoen, terwijl hij wel nog een jaar contract heeft. De doelman zou hebben geweigerd te spelen in de voorbereiding, om een vertrek te forceren. Ook bij het eerste Premier League-duel tegen Sheffield United ontbrak hij in de selectie. Reden genoeg om via sociale media eens verhaal te halen.

Zoals voor elke wedstrijd maakte Crystal Palace via X (voorheen Twitter) de opstelling bekend. Guaita reageerde onder die post en vroeg zich af hoe hij kan spelen als hij niet eens geselecteerd is. 'Waar is mijn naam? Dus hoe kan ik nou spelen voor Crystal Palace?' Na afloop reageerde Palace-trainer Roy Hodgson op de commotie en hij legde uit waarom Guaita er niet bij zat.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Guaita heeft tot nu toe steeds geweigerd te spelen dit seizoen', vertelde Hodgson op de persconferentie na afloop van het gewonnen duel. 'Ik weet zeker dat veel clubs over de hele wereld met spelers kampen die liever vertrekken. Maar hij heeft nog een jaar contract, dus dat is niet aan hem, maar aan de club. Ik kan hem nu niet laten spelen. Maar het is niet zeker dat de club hem nu ook meteen laat gaan na zijn werkweigering.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.