'Genoa hakt knoop door en gaat voor Lammers als nieuwe spits'

Reacties

Sam Lammers kan Atalanta Bergamo mogelijk tijdelijk verlaten. Genoa onderneemt volgens verschillende Italiaanse media een poging om de Nederlander te huren.

'Genoa hakt knoop door en gaat voor Lammers als nieuwe spits'
© Pro Shots

De Italiaanse middenmoter raakt met Eldor Shomurodov zijn clubtopscorer kwijt aan AS Roma. De aanvaller uit Oezbekistan, die vorig seizoen in de Serie A goed was voor acht doelpunten, is onderweg naar het trainingskamp van Roma voor zijn medische keuring.

De transfer van Shomurodov kondigt zich al enkele weken aan en dus werd er in Italiaanse media al enige tijd gespeculeerd over een opvolger. Lammers zou één van de opties zijn en volgens onder meer Tuttosport en Tuttomercatoweb heeft de nummer elf van het afgelopen seizoen die interesse nu concreet gemaakt.

Lammers kan Atalanta zo na één seizoen alweer - tijdelijk - verlaten. De 24-jarige spits maakte in de zomer van 2020 de overstap van PSV naar Bergamo, maar kende daar een moeilijk eerste jaar. Het voorbije seizoen mocht hij slechts één keer vanaf de aftrap meedoen in de Serie A, wel viel hij nog veertien keer in.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.