Gemert ontvangt bekerhouder Feyenoord niet op eigen veld

Reacties

VV Gemert heeft besloten de thuiswedstrijd tegen Feyenoord in de eerste ronde van het KNVB-bekertoernooi niet op eigen veld te spelen. Voornamelijk vanwege veiligheidsredenen wijkt de hoofdklasser uit naar het stadion van Helmond Sport.

Gemert ontvangt bekerhouder Feyenoord niet op eigen veld

Gemert wilde na het bekendworden van de loting in eerste instantie Feyenoord ontvangen op het eigen sportpark Molenbroek, maar heeft na gesprekken met onder meer de KNVB, Feyenoord, de politie en de gemeente besloten om uit te wijken naar Helmond.

'Wij wilden héél graag deze wedstrijd op ons eigen sportpark spelen. Het is een geweldige kans en eer om een topclub als Feyenoord in het kader van een officiële wedstrijd in Gemert te ontvangen. We hebben ook alles in het werk gesteld. Maar uiteindelijk hebben we ratio boven emotie moeten stellen en dit besluit moeten nemen', zegt voorzitter Carlo Hazenveld op de clubwebsite.

Het duel tussen Gemert en bekerhouder Feyenoord wordt op donderdag 27 september gespeeld. De aftrap is om 20.45 uur. Twee dagen eerder speelt Helmond Sport zelf ook een thuiswedstrijd in het KNVB-bekertoernooi tegen Fortuna Sittard. Bekijk hier de gehele loting voor de eerste ronde van het bekertoernooi.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.