Geen straf voor Guardiola na tirade tegen Redmond

Reacties

Pep Guardiola krijgt geen straf voor zijn tirade jegens Nathan Redmond. De manager van Manchester City kan zodoende gewoon plaatsnemen op de bank tijdens de derby van Manchester aanstaande zondag.

Geen straf voor Guardiola na tirade tegen Redmond

De Spaanse oefenmeester liet zich vorige week helemaal gaan na de wedstrijd tussen City en Southampton. Hij pakte na het laatste fluitsignaal de rechtsbuiten van Southampton vast en was ogenschijnlijk woest op de 23-jarige aanvaller.

Na de wedstrijd lieten beide kemphanen echter al weten dat het gesprek niet zo agressief was als dat het er uitzag. 'Ik zei tegen Redmond hoe goed hij was. Hij is zó goed in de een-tegen-een.' Guardiola was alleen teleurgesteld dat Southampton die bewuste wedstrijd zo defensief speelde.

Paul Pogba mist overigens de Manchester-derby wel. Hij heeft drie wedstrijden schorsing gekregen voor zijn rode kaart tegen Arsenal afgelopen weekend. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.