Geen Nederlandse inbreng bij Liverpool tijdens WK-start in Qatar

Reacties

Er doen woensdagavond geen Nederlanders mee tijdens de halve finale van het WK voor clubteams tussen Liverpool en Monterrey. Zoals bekend zijn Georginio Wijnaldum (Liverpool) en Vincent Janssen (Monterrey) geblesseerd afgehaakt. Anderhalf uur voor de aftrap maakten The Reds bekend dat ook Virgil van Dijk er niet bij is. De verdediger is ziek.

Geen Nederlandse inbreng bij Liverpool tijdens WK-start in Qatar
© Pro Shots

Liverpool start daardoor met een ietwat gemankeerde defensie aan het duel met Monterrey, dat om 18.30 uur begint in Doha. Joe Gomez en Jordan Henderson staan centraal achterin, terwijl James Milner en Andy Robertson de backs zijn. Trent Alexander-Arnold zit op de bank.

Het is een bijzondere week voor Liverpool, dat dinsdagavond al moest aantreden in het toernooi om de League Cup. Met een compleet andere en veel jongere selectie verloren The Reds met 5-0 van Aston Villa. Nederlanders Sepp van den Berg en Ki-Jana Hoever speelden mee. Beiden vlogen woensdag alsnog naar Qatar om aan te sluiten bij de WK-selectie van Liverpool, maar zitten tegen Monterrey nog niet bij de achttienkoppige groep.

De opstelling van Liverpool.
De opstelling van Liverpool.
Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.