Geen Koeweit maar Libanon als nieuwe werkplek voor Johnny Jansen

Reacties

Johnny Jansen heeft vijftien maanden na zijn vertrek bij SC Heerenveen een nieuwe werkgever gevonden. De 48-jarige trainer gaat aan de slag in Libanon.

Geen Koeweit maar Libanon als nieuwe werkplek voor Johnny Jansen
© Pro Shots

Op 24 januari 2022 werd Jansen vanwege de teleurstellende resultaten ontslagen door Heerenveen, waar hij na het vroegtijdig beëindigen van zijn spelersloopbaan in vrijwel alle denkbare technische functies actief was. In 2019 volgde promotie naar het hoofdtrainerschap.

Begin februari van dit jaar liet Jansen in een podcast van de Leeuwarder Courant weten dat hij in gesprek was met de voetbalbond van Koeweit om daar aan de slag te gaan als bondscoach van het beloftenelftal. Eerder sprak hij ook met Borneo FC uit Indonesië, terwijl hij in beeld was als bondscoach van Jordanië Onder-21.

Het werd uiteindelijk een avontuur in Libanon, waar Jansen de nieuwe trainer is van Safa SC. Die club eindigde vorig seizoen als tiende in een competitie met twaalf clubs. Op dit moment bezet het de vijfde plaats, maar de laatste zes wedstrijden werd er niet gewonnen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.