Geen Dubai of Ibiza, maar Japan: Danjuma bedwingt Mount Fuji

Reacties

Veel voetballers kiezen in de zomerstop voor een vakantie naar Dubai of Ibiza. Arnaut Danjuma besloot het over een andere boeg te gooien.

Geen Dubai of Ibiza, maar Japan: Danjuma bedwingt Mount Fuji
© Instagram Danjuma

Danjuma kwam de laatste maanden op huurbasis uit voor Tottenham Hotspur. Dat avontuur draaide uit op een teleurstelling. De 26-jarige aanvaller moest het voornamelijk hebben van invalbeurten en greep met Spurs naast Europees voetbal. Mede door zijn geringe speeltijd besloot bondscoach Ronald Koeman voor de Nations League Finals geen beroep te doen op de huurling van Villarreal.

Het is nog niet duidelijk waar de toekomst van Danjuma ligt. Dat hij fit is, laat onderstaande fotoreportage zien. Om zijn hoofd leeg te maken, besloot Danjuma na afloop van het seizoen namelijk in het vliegtuig naar Japan te stappen. Daar beklom de Nederlander Mount Fuji, met 3776 meter de hoogste berg van het land. Ga er maar aan staan!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.