'Geduld bij PSG raakt op: slechte serie brengt positie Galtier aan het wankelen'

Reacties

De positie van Christophe Galtier wankelt. De trainer van Paris Saint-Germain krijgt nog een paar weken de tijd om zijn baan te redden. Begin volgende maand gaat Galtier op examen in München.

'Geduld bij PSG raakt op: slechte serie brengt positie Galtier aan het wankelen'
© Pro Shots
PSG
PSG
0 - 1
Bayern München
Bayern München

Door de thuisnederlaag tegen Bayern München moet PSG vrezen voor eliminatie in de Champions League. Voor de koploper van de Ligue 1 was het bovendien de derde opeenvolgende nederlaag in alle competities en dat zint de eigenaren allerminst. RMC Sport en Le Parisien weten dat het geduld in de Franse hoofdstad langzamerhand op raakt.

De serie nederlagen betekent dat Galtier op zijn tellen moet passen. De 56-jarige oefenmeester blijft in ieder geval tot de return tegen Bayern op de bank zitten. Vliegt PSG uit de Champions League, dan lijkt het einde verhaal voor Galtier. Tot die tijd krijgt hij hoe dan ook de kans om zich te bewijzen.

Het is een publiek geheim dat de Qatari dromen van Zinedine Zidane. De voormalig technicus geniet de hoogste prioriteit bij de clubeigenaren, terwijl de achterban hoopt op een terugkeer van Thomas Tuchel.

Programma Paris Saint-Germain

Zo 19 feb. 2023

Zo 26 feb. 2023

Za 4 mrt. 2023

Wo 8 mrt. 2023

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.