Gebroken knieschijf voor PEC-debutant Sainsbury

Reacties

PEC Zwolle-verdediger Trent Sainsbury heeft in zijn debuutwedstrijd tegen FC Utrecht (1-2 zege) een breuk in zijn knieschijf opgelopen. Dat is uit tests in het ziekenhuis gebleken.

Gebroken knieschijf voor PEC-debutant Sainsbury

Sainsbury is in de Utrechtse Galgenwaard met zijn knie op een uitstekende sproeikop gevallen, zo weet RTV Oost te melden. Daardoor ligt de Australische verdediger, die op de laatste dag van de transferperiode overkwam van Central Coast Mariners, er naar verwachting drie tot vier weken uit.

Bij PEC Zwolle debuteerde de nieuwkomer donderdag met een basisplaats. Hij verving de geblesseerde Darryl Lachman. Een gelukkig debuut kende de verdediger toch al niet. FC Utrecht-aanvaller Juan Agudelo zette de thuisploeg op voorsprong, toen de bal via de voet van Sainsbury bij hem terecht kwam.

Sainsbury moest zich na zeventig minuten geblesseerd laten vervangen. Invaller Denis Mahmudov zorgde nog voor de gelijkmaker, waarna PEC er alsnog met de winst vandoor ging. Op Twitter meldde de Australische speler dat hij -mede door de gelukkige zege - blij was met zijn debuut en dat hij hoopte dat zijn blessure meeviel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.