Gebroeders Williams scoren allebei en evenaren duo uit 1965

Reacties

Het was een bijzondere avond voor de gebroeders Williams van Athletic Bilbao. Voor het eerst in hun loopbaan kwamen ze allebei in dezelfde wedstrijd in LaLiga tot scoren.

Gebroeders Williams scoren allebei en evenaren duo uit 1965
Athletic de Bilbao
Athletic de Bilbao
3 - 2
Rayo Vallecano
Rayo Vallecano

Spits Iñaki Williams prikte na een kwartier voetballen de 1-1 tegen de touwen tegen Rayo Vallecano en na ruim een halfuur maakte Nico Williams er 3-1 van. De twintigjarige rechtsbuiten, die acht jaar jonger is dan Iñaki, werd vrijgespeeld door Yeray Álvarez en schoof de bal rustig met links in de verre hoek.

Tot dusverre speelden de gebroeders Williams 42 competitiewedstrijden met elkaar, maar eerder wisten ze dus nog nooit in hetzelfde duel te scoren. Het zijn de eerste broers die dit voor elkaar hebben gekregen sinds Eneko en Antón Arieta. Zij scoorden in maart 1965 namens Athletic Bilbao tegen Las Palmas.

Het Athletic van trainer Ernesto Valverde staat nu op de derde plaats in LaLiga. Na de interlandperiode, op 30 september, staat een thuiswedstrijd tegen Almería op het programma.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.