Gebrek aan spektakel in Frankrijk komt Van Bommel goed uit

Reacties

Mark van Bommel heeft met VfL Wolfsburg nog niet gewonnen in de Champions League, maar de trainer heeft zeker nog uitzicht op een plek in de volgende ronde. Door het doelpuntloze gelijkspel bij Lille-Sevilla blijven de verschillen in Groep G klein: alleen Red Bull Salzburg is weggelopen.

Gebrek aan spektakel in Frankrijk komt Van Bommel goed uit
Lille
Lille
0 - 0
Sevilla
Sevilla

Wolfsburg verloor eerder op de avond met 3-1 van Salzburg en Van Bommel kon hierna voor de televisie plaatsnemen om het andere duel in de groep te bekijken. Hij zag één landgenoot aan de aftrap verschijnen: Karim Rekik had een basisplaats bij Sevilla. Aan de kant van Lille ontbrak Sven Botman, die naar alle waarschijnlijkheid nog een week of vier niet kan meedoen.

Rekik raakte ook geblesseerd. De verdediger greep in de tweede helft naar zijn hamstring en moest vervangen worden door Joan Jordán. Met Rekik nog binnen de lijnen had Sevilla de betere kansen gekregen, maar Lille liet zich ook niet onbetuigd. Burak Yilmaz bewees weer eens een echte handenbinder te zijn en moest constant in de gaten gehouden worden.

Lille en Sevilla wisten allebei geen doorbraak te forceren en gingen met een doelpuntloos gelijkspel uit elkaar. Dat betekent dat Red Bull Salzburg nu een gaatje heeft geslagen, maar dat Wolfsburg, Lille en Sevilla nauwelijks iets voor elkaar onder doen. Van Bommel mag dus blijven hopen op overwintering.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep G UEFA Champions League 2021/2022

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Lille
6
3
2
1
7-4
+3
11
2
Red Bull Salzburg
6
3
1
2
8-6
+2
10
3
Sevilla
6
1
3
2
5-5
0
6
4
VfL Wolfsburg
6
1
2
3
5-10
-5
5
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.