Geblesseerde Ünal laat verstek gaan bij Twente

Reacties

FC Twente-spits Enes Ünal mist zaterdag het uitduel met SC Heerenveen. De huurling van Manchester City kampt met een liesblessure die hij opliep tijdens de interlandperiode bij het Turkse nationale elftal.

Geblesseerde Ünal laat verstek gaan bij Twente

Ünal trainde vrijdag individueel bij de club uit Enschede. De Turkse aanvaller viel op 31 augustus in tijdens de oefeninterland tegen Rusland (0-0). De daaropvolgende WK-kwalificatiewedstrijd tegen Kroatië (1-1) van 5 september miste hij door zijn liesblessure.

In zijn tweede competitiewedstrijd voor FC Twente maakte Ünal een uitstekende indruk door een zuivere hattrick te maken op bezoek bij FC Groningen (3-4). 'Enes heeft vandaag individueel getraind, zijn blessure is niet zo ernstig dat hij niets kan doen, maar het is nog te vroeg voor Heerenveen', zegt trainer René Hake op de clubsite. Jari Oosterwijk gaat hem vervangen.

Heerenveen
Hake is op zijn hoede voor de tegenstander uit Friesland. 'Heerenveen heeft een goede ploeg. Voorin hebben ze spelers die het verschil kunnen maken en met Schaars hebben ze er de nodige ervaring bij gekregen. De achterhoede speelt al een tijdje met elkaar samen en is goed op elkaar ingespeeld. In vergelijking met vorig jaar hebben ze meer voetbal in de ploeg.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.