'Geblesseerde' speler herstelt opvallend snel na mierenaanval

Reacties
'Geblesseerde' speler herstelt opvallend snel na mierenaanval
© Twitter Última Divisão
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Wedstrijden worden soms om de meest bijzondere redenen gestaakt. Dat gebeurde ook in de Braziliaanse Série D, waar een mierenplaag de kop opstak. 

Tijdens het duel tussen Crato en São Paulo Crystal lag het spel tijdelijk stil na een overtreding op Ramon, die op het veld rolde van de pijn. De oorzaak van zijn wonderbaarlijke genezing was geen gebruikelijke. De linksback belandde op een mierenhoop en kreeg het met de kleine insecten aan de stok.

Met behulp van zijn ploeggenoten en water van de zijkant kon Ramon zich langzaam van de mieren ontdoen en zich opmaken voor het nemen van de vrije trap.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.