Geblesseerd uitgevallen Weghorst laat zich zien op training

Reacties

Wout Weghorst is teruggekeerd op de training van het Nederlands elftal. De spits startte in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk als basisspeler, maar viel in de eerste helft geblesseerd uit.

Geblesseerd uitgevallen Weghorst laat zich zien op training
© Pro Shots
Nederland
Nederland
1 - 2
Frankrijk
Frankrijk

Na de wedstrijd tegen Frankrijk op vrijdag werkten de basisspelers van dat duel een uitlooptraining af op zaterdag, waar Weghorst niet bij was. Weghorst werd vrijdagavond in de 38ste minuut vervangen door Donyell Malen. Eerder in dat duel botste hij met Antoine Griezmann. De spits van 1899 Hoffenheim probeerde het daarna nog even, maar moest de strijd toch staken.

Het Nederlands elftal traint dus met Weghorst een dag voor de belangrijke interland tegen Griekenland in de ochtend nog in Nederland en zal daarna richting Athene vertrekken voor het volgende kwalificatieduel. Bij verlies in Griekenland wordt rechtstreekse plaatsing voor het EK een flinke opgave voor de manschappen van bondscoach Ronald Koeman.

Zondagavond zal mogelijk meer duidelijk worden over de inzetbaarheid van Weghorst, dan is de persconferentie van Oranje.

Griekenland
Griekenland
0 - 1
Nederland
Nederland
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.