Gattuso vindt na zuur Napoli-slot extreem snel nieuwe Serie A-club

Reacties

Gennaro Gattuso heeft razendsnel na zijn vertrek bij Napoli alweer een nieuwe club gevonden. Fiorentina gaat in zee met de 43-jarige oefenmeester.

Gattuso vindt na zuur Napoli-slot extreem snel nieuwe Serie A-club
© Pro Shots

In Florence moet Gattuso de grandeur van La Viola herstellen, na een flets seizoen waarin de club slechts als dertiende finishte en zelfs even flirtte met de degradatiezone. De wereldkampioen van 2006 volgt Giuseppe Iachini op, die in het voorjaar het stokje had overgenomen van Cesare Prandelli. Diezelfde Iachini moest in november nog wijken voor de voormalige bondscoach van Italië.

Bekende spelers in de selectie van Fiorentina zijn Sofyan Amrabat, Franck Ribéry (die een aflopend contract heeft) en toptalent Dusan Vlahovic.

Gattuso nam met een bitter gevoel afscheid van Napoli. Zondagavond liep de club uit Napels een Champions League-ticket mis door een gelijkspel tegen het al uitgespeelde Hellas Verona.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Fiorentina
Meer over Fiorentina
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.