Garnacho ziet debuut bij Argentinië in water vallen: 'Moeilijk onder woorden te brengen'

Reacties

Het 0-0 gelijke spel van Manchester United tegen Southampton is niet het enige slechte nieuws uit die wedstrijd. Alejandro Garnacho heeft een blessure opgelopen in dat duel, die hem enkele weken aan de kant houdt. Daarmee ziet hij zijn debuut voor Argentinië in het water vallen.

Garnacho ziet debuut bij Argentinië in water vallen: 'Moeilijk onder woorden te brengen'
Manchester United
Manchester United
0 - 0
Southampton
Southampton

Garnacho kwam een ruim kwartier voor tijd binnen de lijnen, maar moest het veld later ook weer ruimen. Hij raakte geblesseerd bij een sliding van Kyle Walker-Peters. Manchester United heeft inmiddels bevestigd dat hij komende periode niet inzetbaar is. Daarmee moet hij de duels met Real Betis en Fulham aan zich voorbij laten gaan, maar ook de interlands met Argentinië.

De aanvaller was door bondscoach Lionel Scaloni geselecteerd voor het Argentijnse elftal, maar via Instagram laat Garnacho weten zich te hebben afgemeld voor de vriendschappelijke duels met Panama en Curaçao. 'Het is moeilijk onder woorden te brengen hoe ik me nu voel', vertelt Garnacho.

'Helaas zal ik mijn team en teamgenoten niet kunnen helpen in de komende wedstrijden, in een heel belangrijk deel van het seizoen voor ons bij Manchester United. Ik ben teleurgesteld dat ik ook de kans heb gemist om bij mijn teamgenoten van het Argentijnse nationale team te zijn, in wat een geweldig en trots moment voor mij en mijn familie zou zijn geweest.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.