'Ten Hag heeft van Manchester United een monster gecreëerd'

Reacties

Erik ten Hag struikelt inmiddels over de complimenten en deelt die zelf ook bij de vleet uit. Dit keer was analyticus Ian Wright zeer lovend over de trainer van Manchester United en ging er lof uit naar Alejandro Garnacho.

'Ten Hag heeft van Manchester United een monster gecreëerd'
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
3 - 1
West Ham United
West Ham United

'Ik denk dat hij een monster heeft gecreëerd van dit team', luidde Wright zijn loftuiting bij ITV. Manchester United knokte zich woensdagavond terug van een 0-1 achterstand om uiteindelijk met 3-1 te zegevieren.

Die comeback had Man United mee te danken aan aanstormend talent Garnacho. Ten Hag vertelde na afloop zeer content te zijn met zijn ontwikkeling. 'Ik zag hem vandaag de volgende stap zetten', zei Ten Hag.

Garnacho was verantwoordelijk voor de 2-1 in de negentigste minuut. 'Ik zei voor de wedstrijd  tegen hem: het wordt tijd dat je impact hebt als je op het veld komt, maar nu moet je het als basisspeler doen. Ik denk dat hij het kan, dus dat is de volgende stap die hij moet nemen.'

'Zonder angst spelen is een van zijn kwaliteiten. Dat is een geweldige eigenschap. Hij is een van die  spelers met zulke specifieke kwaliteiten.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.