Garcia blijft 'honderd procent zeker' trainer van Strootman

Reacties

Tijdens de tweede seizoenshelft was het wachten op het ontslag van Roma-trainer Rudi Garcia, maar daags na de laatste speeldag in de Serie A geeft sportief directeur Walter Sabatini de soap een nieuwe wending.

Garcia blijft 'honderd procent zeker' trainer van Strootman

Roma eindigde keurig als tweede, achter het ongenaakbare Juventus. Net als in zijn eerste jaar plaatst de Franse trainer zich met Roma dus opnieuw voor de groepsfase van de Champions League. Bestuurder Sabatini zei maandag op een persconferentie dat Garcia ook volgend seizoen 'honderd procent zeker' de hoofdverantwoordelijke is in Rome.

Afgelopen week kwam Garcia opnieuw onder vuur te liggen in Rome, nadat hij had gezegd dat Roma met de huidige middelen nooit de strijd kon aangaan met Juventus. Volgens Sabatini werd het geschil tussen directie en trainer flink opgeblazen. 'De speculaties maken het inderdaad wel spannend.'

Kevin Strootman debuteerde onder de vleugels van Garcia in de Serie A, waarin hij uitgroeide tot een van de betere middenvelders. Momenteel revalideert de Oranje-international van een knieblessure. Dit seizoen kwam hij maar tot zes optredens in de Serie A.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.