Galatasaray-tussenpaus Atik blijft desnoods 'drie minuten'

Reacties

De trainersstoel bij Galatasaray blijft door onzekerheid omgeven. Tussenpaus Orhan Atik houdt er rekening mee snel weer plaats te moeten maken.

Galatasaray-tussenpaus Atik blijft desnoods 'drie minuten'

'Voor mij maakt het niet uit of ik een paar weken of maar drie minuten blijf', zei Atik na het 3-3 gelijkspel tegen Basaksehir. 'De clubleiding heeft het vertrouwen in mij uitgesproken. Ik ben hier tot het moment dat ze zeggen dat ik moet gaan.'

Waarschijnlijk neemt Atik slechts de honneurs waar tot Galatasaray een definitieve opvolger heeft gevonden voor de vorige week vertrokken Mustafa Denizli. Atip ontbeert ook de trainerspapieren om het seizoen af te maken. Verschillende namen van opvolgers doen de ronde, waarbij ook Jan Olde Riekerink wordt genoemd. De Nederlander is sinds kort actief als hoofd opleidingen bij Galatasaray.

Daarnaast heten Lucien Favre, Rudi Garcia en Marcelo Bielsa kandidaat te zijn bij de Turkse grootmacht. Het drietal maakte eerder dit seizoen plaats bij respectievelijk Borussia Mönchengladbach, AS Roma en Olympique Marseille.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.