Galatasaray reageert op strafschop Fenerbahçe: 'Jullie zijn schaamteloos'

Reacties

Galatasaray heeft via sociale media woedend gereageerd op een discutabel moment uit de wedstrijd van aartsrivaal Fenerbahçe. De koploper in Turkije kreeg een late strafschop in het duel met Kasimpasa.

Galatasaray reageert op strafschop Fenerbahçe: 'Jullie zijn schaamteloos'
© Pro Shots
Fenerbahçe
Fenerbahçe
2 - 1
Kasımpaşa
Kasımpaşa

Bij een 1-1 tussenstand kreeg Fenerbahçe na een VAR-check diep in de blessuretijd een zeer discutabele strafschop na vermeend hands van een Kasimpasa-verdediger. Michy Batshuayi ging achter de bal staan, zag zijn inzet gekeerd worden, maar schoot zijn team in de rebound alsnog naar de overwinning.

Galatasaray, de grootste concurrent van Fenerbahçe in de Süper Lig, kon de beslissing van de scheidsrechter niet geloven. Via het officiële kanaal op X reageert de club woest. 'Er is hier geen sprake van hands, jullie hebben eerder vieze handen. Jullie zijn schaamteloos', lijkt Galatasaray de Turkse scheidsrechters aan te vallen. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Gala en Fener zijn in een verhitte titelstrijd verwikkeld dit seizoen. Door de overwinning van Fenerbahçe klom de ploeg van Ismail Kartal weer naar de eerste plaats met een minimale voorsprong van één punt. Galatasaray heeft echter nog een wedstrijd tegoed en speelt maandag thuis tegen Antalyaspor. 

Ma 26 feb.

Süper Lig

Stand Süper Lig 2023/2024

Turkije

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Galatasaray
34
30
3
1
80-21
+59
93
2
Fenerbahçe
34
28
5
1
89-31
+58
89
3
Trabzonspor
34
18
4
12
60-45
+15
58
4
İstanbul Başakşehir
34
15
7
12
46-39
+7
52
* Actueel tot en met 29 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Galatasaray
Meer over Galatasaray
Meer Süper Lig
Meer over Süper Lig
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.