Gakpo lacht om Ajax-appjes

Reacties

Cody Gakpo heeft smakelijk gelachen toen hij hoorde dat hij bij Ajax was aangeboden, zoals De Telegraaf vrijdag meldde. Dat was een paar dagen nadat een medewerker van SEG dit via appjes deed toen de deal van Antony voor 100 miljoen euro naar Manchester United rond was.

Gakpo lacht om Ajax-appjes
© Pro Shots

Al bijna twee jaar heeft het management van Gakpo contact met de grootste clubs in Europa over de toekomst van de voetballer. De clubs in de topcompetities zien in de aanvaller van PSV een potentiële internationale topspeler. Geregeld zitten SEG en Gakpo bij elkaar om vervolgens over de interesse te spreken. De zaakwaarnemer tast de markt af en heeft het er met de speler over.

Zo is dit bijvoorbeeld ook gegaan met Chelsea en Ajax. De Londenaren dachten in de slotweek van de transferwindow nog kort aan Gakpo en een medewerker van SEG vroeg terloops bij Ajax wat de plannen waren na het vertrek van Antony. Daar viel toen ook kort de naam van Gakpo.

Serieus was het geen moment en Gakpo moest er dan ook smakelijk om lachen toen zijn management het een aantal dagen geleden hier met hem over had. Gakpo was natuurlijk nooit naar Ajax gegaan.

Gakpo besloot deze week bij PSV te blijven omdat het complete plaatje bij de clubs die interesse toonden voor hem momenteel niet passend was in zijn carrière.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer C. Gakpo
Meer over C. Gakpo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.