Gaitán in tranen, Ronaldo liet zijn ex zitten voor ijsbad

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Gaitán in tranen, Ronaldo liet zijn ex zitten voor ijsbad

• Vanavond om 20.00 uur begint de finale van de toernooi om de DFB-Pokal. Bayern München en Borussia Dortmund staan in de eindstrijd tegenover elkaar. Om alvast een beetje in de stemming te komen deze compilatie.

'Ik kan alleen maar van spelers als Wayne Rooney leren. Hij is een geweldige speler.'
• Tijdens het EK in Frankrijk vormt Harry Kane bij Engeland mogelijk een voorhoede met Wayne Rooney, die de laatste tijd als middenvelder speelt bij Manchester United. 'Als de bondscoach hem wat meer naar voren zet en mij bijvoorbeeld in de punt zet, dan zou ik daar natuurlijk naar uitkijken.' (BBC)

'Of het waar is, weet ik niet. Maar ik zit er niet mee. Nu kent hij me in ieder geval wel.'
• Dezelfde Rooney baarde opzien toen hij vertelde dat hij nog nooit van Anthony Martial gehoord had toen Manchester United de spits voor vijftig miljoen euro, dat bedrag kan nog oplopen tot tachtig miljoen, aantrok. Rooney moest eerst even googelen, maar Martial vergeeft zijn ploeggenoot dat. (Daily Mail)

'De FA Cup is binnen handbereik en die moeten we nu pakken.'
• Manchester United speelt vanaf 18.30 uur de FA Cup-finale tegen Crystal Lalace en Daley Blind wil de beker graag winnen. 'Als je speelt voor een club als United, wil je meedoen om de titels en titels winnen. De FA Cup is iets wat we kunnen winnen en daar gaan we voor vechten.'

• Schitterende beelden uit Portugal, waar Nicolás Gaitán vrijdag met Benfica de Taça de Liga won. Twaalf minuten voor tijd werd hij van het veld gehaald en de 28-jarige Argentijn barstte in tranen uit. Sinds 2010 speelt hij namelijk al voor Benfica en komend seizoen waarschijnlijk voor Atlético Madrid.

Claudio Ranieri wordt benoemd tot Grootofficier in de Italiaanse Orde van Verdienste. De 64-jarige manager van Leicester City krijgt de onderscheiding vanwege het kampioenschap in Engeland, maar ook voor zijn lange loopbaan als trainer. Eerder was Ranieri werkzaam bij onder meer Atlético Madrid, Chelsea, Juventus, Napoli, AS Roma en Valencia.

'Het gebeurde geregeld dat hij om drie uur 's nachts nog een ijsbad nam op Valdebebas, het trainingscentrum van Real Madrid. En dat terwijl Irina Shayk thuis op hem zat te wachten.'
Carlo Ancelotti is vol lof over Cristiano Ronaldo, die er alles voor doet om aan de top te blijven. Zo moest Irina Shayk, een topmodel en inmiddels zijn ex-vriendin, regelmatig lang op de Portugese aanvaller wachten verklaarde zijn oud-trainer. 'Geld is voor Ronaldo niet belangrijk. Hij wil gewoon overal de beste zijn. Daar heeft hij ook echt alles voor over.' (Financial Times)

'Talent is niet alles, een aanvaller moet ook veel werken na de training.'
• In het Belgische Doornik begint Nicolas Anelka op 1 augustus met zijn eigen voetbalschool, waar hij voetballers van 14 tot 18 jaar wil opleiden tot topspitsen. 'Op die leeftijd moeten jongeren de aanvallende aspecten van het spel aanleren, zodat ze leren doelpunten te maken.'

• Belofte maakt schuld. PSV-supporter Ronald Bobbe had de supportersvereniging van De Graafschap honderd kratten bier in het vooruitzicht gesteld als de Superboeren Ajax van de titel zouden houden. Dat gebeurde, maar bierflesjes zijn niet toegestaan in het stadion. Het zijn daarom vaten bier geworden. (de Gelderlander)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.