Fulham huurt Manolev en bedingt ook een optie tot koop

Fulham heeft bevestigd dat de club van trainer Martin Jol tot het einde van het seizoen Stanislav Manolev (27) huurt van PSV. De Londenaren hebben ook een optie tot koop bedongen.

Fulham huurt Manolev en bedingt ook een optie tot koop

Manolev staat sinds het seizoen 2009/10 onder contract bij PSV. De nu 27-jarige rechtsback kon in zijn eerste drie seizoenen op veel speeltijd rekenen, maar sinds de komst van trainer Dick Advocaat afgelopen zomer speelde hij nog maar twee keer mee in de Eredivisie.

Onlangs uitte Manolev nog zijn onvrede toen PSV een eerste toenadering van Fulham met een veto beantwoordde. PSV zette aanvankelijk in op een verkoop, maar toen dat geen optie bleek kwam er alsnog een huurconstructie tot stand. Tussendoor kreeg Manolev nog een boete omdat hij in zijn woede weigerde zich te melden bij de beloftenploeg.

Door de optie tot koop is het goed mogelijk dat Manolev zijn laatste wedstrijd voor PSV reeds heeft gespeeld.

Het Fulham van Jol is sowieso actief op de slotdag van de transferwindow. De Londense club is ook vrijwel zeker van de komst van Ajax-middenvelder Eyong Enoh. Ook hij wordt gehuurd. Bovendien hoopt Jol nog doelman Maarten Stekelenburg over te nemen van AS Roma. Eerder op de dag legde Fulham middenvelder Urby Emanuelson al op huurbasis vast. Hij had bij AC Milan geen zicht meer op een basisplaats.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen