Fulham betaalt ruim drie miljoen voor 'Teterrific'

Reacties

De Premier League is het nieuwe werkterrein van Kenny Tete, zoals VI al eerder meldde. De Oranje-international heeft zich vier jaar verbonden aan promovendus Fulham, dat hem als Teterific verwelkomde.

Fulham betaalt ruim drie miljoen voor 'Teterrific'
© Pro Shots

Tete (24) voelt zich gezegend met zijn nieuwe vierjarige contract met een optie voor een vijfde seizoen. 'Ik kan niet wachten mijn nieuwe reis te beginnen', zegt de rechtsback op de website van The Cottagers. 'Toen ik hoorde van de interesse van Fulham, was ik enthousiast. Ik sprak met mensen in mijn omgeving en wist snel dat ik Lyon wilde verruilen voor Fulham.'

Fulham betaalt 3,2 miljoen euro aan Olympique Lyon, dat naast de afkoopsom een doorverkooppercentage van tien procent bedong voor een bedrag boven de tien miljoen euro bij een toekomstige transfer. Dat meldt de Franse club. 

Met de overgang naar Londen komt een einde aan zijn Franse avontuur, dat in de zomer van 2017 begon nadat Lyon hem had overgenomen van Ajax. Bij Les Gones kon hij echter niet uitgroeien tot een onbetwiste vaste waarde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.