Frustratie over afgekeurde goal Ronaldo: Ten Hag haalt verhaal

Reacties

Bij Manchester United heerst na het gelijkspel tegen Newcastle United onbegrip over het afkeuren van de goal van Cristiano Ronaldo. Erik ten Hag zocht scheidsrechter Craig Pawson direct na het laatste fluitsignaal op.

Frustratie over afgekeurde goal Ronaldo: Ten Hag haalt verhaal
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
0 - 0
Newcastle United
Newcastle United

Ten Hag wilde met de arbiter praten over het veelbesproken moment. Kort na rust snoepte Ronaldo de bal af toen Newcastle-doelman Nick Pope een vrije trap wilde nemen. Fabian Schär had de bal met een tikje richting Pope gespeeld en Ronaldo vond dat daarmee de vrije trap al genomen was. Hij schoot de bal in het lege doel terwijl Pope stil bleef staan. Er ging een streep door het doelpunt dat United de winst had kunnen bezorgen.

'Ik hoef er niets meer over te zeggen. Iedereen heeft het gezien', zei Ten Hag tegenover de pers over dat moment. Ronaldo was tijdens het duel al gefrustreerd en kreeg na het afkeuren van zijn goal geel voor aanmerkingen op de leiding. Newcastle-manager Eddie Howe vond de verontwaardiging bij United overdreven en onterecht. 'Het was duidelijk dat Fabian niet de vrije trap nam en juist Nick de ruimte gaf om dat te doen. Had dat doelpunt geteld, dan was dat wel erg lastig te accepteren geweest', zei de Engelsman.

Bekijk hieronder het bewuste moment (de volledige situatie is vanaf seconde 39 goed te zien).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.