Fris teruggekeerd van Oranje: Malen jaagt op rendement bij Dortmund

ADVERTORIAL – De interlandperiode zit erop en dat betekent dat de Oranje-internationals weer terugkeren naar hun club. Dat geldt ook voor Donyell Malen, die het met zijn Borussia Dortmund in een thuiswedstrijd opneemt tegen Werder Bremen. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL!

Fris teruggekeerd van Oranje: Malen jaagt op rendement bij Dortmund
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
1 - 0
Werder Bremen
Werder Bremen

Op persoonlijk vlak beleefde Malen een week met meerdere gezichten bij het Nederlands elftal. De aanvaller moest zowel in de duels met Frankrijk en Griekenland plaatsnemen op de bank, maar liet zijn voeten tot twee keer toe spreken tijdens zijn invalbeurten. Met name tegen de Fransen was de Nederlander sterk in de combinatie en zag hij zelfs nog een goal worden afgekeurd wegens buitenspel van Nathan Aké. Al met al zal Malen gezien de resultaten met een fijn gevoel terugkeren in Dortmund.

Malen begon het seizoen in de Bundesliga weer sterk met twee goals uit twee wedstrijden, maar zijn doelpuntenproductie is daarna enigszins afgenomen. Wel is de aanvaller normaal gesproken zeker van een basisplaats: zo stond hij in zes van de zeven wedstrijden aan de aftrap bij Die Schwarzgelben. Daarnaast maakte hij in totaal drie goals in zeven wedstrijden en dat is voor een buitenspeler zeker niet gek.

Met een fris in het hoofd terugkerende Malen is het nu aan Dortmund om de jacht op de Duitse koppositie door te zetten. De club staat vierde, achter Bayern München, VfB Stuttgart en Bayer Leverkusen. Een overwinning tegen het laaggeplaatste Werder Bremen is dan ook meer dan welkom in Dortmund.

JACKS.NL speelt in op de aanvalsdrang van Malen. Voor één doelpunt van Malen staat een odd van 2.45. Voor een doelpunt van Malen In combinatie met een overwinning van Dortmund staat 2.50 bij de bookmaker.

Specials voor Dortmund - Werder Bremen

- Malen schiet meer dan 1.5 keer op doel: 2.70
- Niclas Füllkrug maakt een doelpunt: 2.02
- Dortmund wint en beide teams scoren: 2.20

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's