Freiburg houdt rekening met vertrek van Flekken

Reacties

SC Freiburg heeft bevestigd dat er vanuit Engeland interesse is in de Nederlandse doelman Mark Flekken. De Bundesliga-club weet dat de kans op een vertrek absoluut aanwezig is.

Freiburg houdt rekening met vertrek van Flekken
© Pro Shots

Aan het eind van de vorige maand kwam naar buiten dat Brentford interesse heeft in Flekken, die naar verluidt een gelimiteerde transfersom van dertien miljoen euro in zijn contract heeft staan. Directeur Jochen Saier van Freiburg bekent dat het nogal lastig kan worden om de 29-jarige Flekken te behouden.

'Het is absoluut mogelijk dat Mark ons zal verlaten, hij heeft met de interesse te maken', is de bevestiging vanuit zijn werkgever. Flekken staat sinds 2018 onder contract bij Freiburg, daarvoor keepte hij op lagere niveaus bij clubs als MSV Duisburg, Greuther Fürth en Alemannia Aachen. Hij verliet op jonge leeftijd de jeugdopleiding van Roda JC Kerkrade.

Flekken is sinds vorig jaar ook international van Oranje, hij keepte vier interlands onder bondscoach Louis van Gaal. Hij ging echter niet mee naar het WK in Qatar.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.