'Brentford is overtuigd van Flekken en wil miljoenenclausule betalen'

Reacties

Mark Flekken (29) kan komende zomer een droomtransfer maken. De doelman van het Nederlands elftal geniet namelijk interesse van Brentford. Volgens Kicker wil de Premier League-club Flekken komend seizoen onder de lat hebben staan.

'Brentford is overtuigd van Flekken en wil miljoenenclausule betalen'

Het Duitse medium meldt dat SC Freiburg voor 1 mei duidelijkheid van Flekken wil over zijn toekomst. De sluitpost zou een clausule in zijn contract hebben staan, waardoor hij voor een gelimiteerde transfersom kan vertrekken. 'Succes wekt interesse op', schrijft Kicker over de flirt van Brentford.

Volgens de sportkrant heeft Flekken een sensationele ontwikkeling doorgemaakt bij Freiburg. De doelman zou een van de pijlers van het succes zijn. Daarom wilde Bundesliga-subtopper dolgraag met de keeper door.

Een ontsnappingsclausule zou Flekken de mogelijkheid bieden om voor een gering bedrag te vertrekken. In Duitsland weet men van de wens van de Oranje-goalie om in de Premier League te spelen. Daardoor zou Freiburg snel om de tafel willen met Flekken, zodat de clausule bij een opgewaardeerd contract verwijderd kan worden.

Brentford zoekt naar een doelman, omdat huidige sluitpost David Raya concrete interesse geniet van Tottenham Hotspur. De Londenaren zouden al ingestemd hebben met een transfer. Daarnaast zou de dertien miljoen euro die Flekken moet kosten een schijntje zijn voor de club. Brentford is overtuigd geraakt van de international. Freiburg hoopt echter dat hij blijft.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.