Fred volbrengt fietstocht en tekent opmerkelijk contract bij Fluminense

Reacties

Fluminense heeft Fred (36) weer in de armen kunnen sluiten. De Braziliaanse oud-international zette na een fietstocht van zeshonderd kilometer zijn handtekening onder een contract met zijn oude liefde.

Fred volbrengt fietstocht en tekent opmerkelijk contract bij Fluminense
© Pro Shots

De spits verlaat Cruzeiro Belo Horizonte om zijn grote liefde weer te kunnen dienen. De oud-international, die 104 keer scoorde in 180 duels voor Fluminense, tekende een contract tot 21 juli 2022. Op die dag viert de club haar 120-jarige bestaan.

De handtekening van Fred liet nog op zich wachten. De spits koos er namelijk voor om de tocht van Belo Horizonte naar Rio de Janeiro per fiets te overbruggen om geld in te zamelen om zo vierduizend gezinnen in nood te helpen. Vrijdag arriveerde hij op de plaats van bestemming om vervolgens met voorzitter Maria Bittencourt de bijzondere verbintenis te signeren. Overigens had Fred op dag één van zijn fietstocht al zijn (financiële) doel bereikt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.