Frankfurt-verdediger maakt Götze alvast warm: 'Hij zou hier uitstekend passen'

Reacties

De toekomst van Mario Götze blijft de gemoederen bezighouden. De Duitser beschikt over een doorlopend contract bij PSV, maar wordt in de wandelgangen onder meer gekoppeld aan Eintracht Frankfurt. Bij de winnaar van de Europa League zou Götze in ieder geval met open armen worden ontvangen.

Frankfurt-verdediger maakt Götze alvast warm: 'Hij zou hier uitstekend passen'
© Pro Shots

Martin Hinteregger denkt dat Götze en Frankfurt een goede match zouden vormen. Als het aan de Oostenrijks international ligt, sluit de voormalig wereldkampioen deze transferperiode aan bij de nummer elf van de Bundesliga. 'Ik ken hem niet persoonlijk, maar ik denk dat hij als speler uitstekend bij ons past', zegt Hinteregger in gesprek met Sky Sport.

De verdediger ziet in Götze een vervanger van voormalig Ajacied Amin Younes, die tijdens de winterse transferperiode de overstap maakte naar Al-Ettifaq in Saoedi-Arabië. 'Zo'n type speler is precies wat we nodig hebben, een belangrijke bouwsteen. Of hij naar ons wil komen? Hij hoeft alleen maar naar onze Europa League-campagne te kijken, ik denk dat dat genoeg reclame is.'

Interesse
Normaal gesproken is Götze er maandag bij als PSV de eerste training van het nieuwe seizoen belegt. Naast Frankfurt aast het Benfica van trainer Roger Schmidt nadrukkelijk op de voormalig wereldkampioen. Omdat ook Inter Miami zijn interesse heeft uitgesproken, ligt de bal bij Götze. De Duitser heeft bij PSV nog een tweejarig contract.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.