Fraaie steunbetuiging Sporting, Quincy droomt van NEC-titel

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Fraaie steunbetuiging Sporting, Quincy droomt van NEC-titel

• Wat een geweldige actie van Sporting! De Portugese club heeft de vijfjarige Francisco een contract aangeboden. Daarmee steunt de club het ernstig zieke jongetje niet alleen. Hij mag tijdens de eerste competitiewedstrijd van het seizoen ook als mascotte mee het veld op. Hulde!

'Wie weet worden we kampioen? Waarom niet? Alles kan, kijk maar naar Leicester.'
Quincy Owusu-Abeyie (foto) durft te dromen. De nieuwbakken NEC-aanvaller gaat dit seizoen zijn debuut in de Eredivisie maken en spiegelt de Nijmeegse ploeg aan de Engelse stuntploeg Leicester City, die afgelopen seizoen vriend en vijand verbaasde door de Premier League te winnen. (NOS)

Ruud Vormer gefeliciteerd!

• Topografie was vroeger op school niet het sterkste vak van Pedro. De Spanjaard wordt naar aanleiding van de oefentrip van Chelsea door de Verenigde Staten onderworpen aan een quiz over The States. Pedro slaat de plank volledig mis als hem wordt gevraagd hoeveel staten het land van Barack Obama telt.

Ángel Di María heeft al vroeg in het seizoen zijn vizier op scherp staan. De buitenspeler van Paris Saint-Germain schiet van schip naar schip.

• Kleren maken de man. Spelers en leden van de technische staf van Feyenoord ontvingen dinsdag hun nieuwe clubkostuum.

Jetro Willems wordt in Engeland veelvuldig in verband gebracht met Liverpool. De linksback van PSV lijkt een transfer wel te zien zitten, want op Snapchat stuurde hij een foto de wereld in waarop hij zijn hoofd op het lichaam van Georginio Wijnaldum had geplakt. Zo lijkt het alsof niet Wijnaldum, maar Willems gepresenteerd werd bij Liverpool. Een geintje of is er meer aan de hand?

• Het nieuwe kapsel van Lionel Messi doet nog steeds veel stof opwaaien op de diverse social media. De ster van Barcelona heeft zijn haar geblondeerd en vindt dat blijkbaar prima staan bij zijn rode baard. Niet iedereen is enthousiast...

Ryan Giggs voetbal al een tijdje niet meer en heeft momenteel ook als trainer geen club sinds zijn vertrek bij Manchester United. De Welshman is het voetballen echter nog niet verleerd, zo blijkt wel uit onderstaand filmpje.

• Voetballen doet Mario Balotelli tegenwoordig bij de reserves van Liverpool, maar buiten het veld vermaakt de flamboyante Italiaan zich opperbest. Als een beoefend weddingcrasher besloot hij een pasgetrouwd stel te vergezellen voor de foto's. 'Maar hij was heel lief', voegde het koppel daar direct aan toe.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.