Fraaie reeks Lazio abrupt ten einde in generale repetitie voor Feyenoord-uit

Reacties

Middenmoter Salernitana heeft zondag hardhandig een einde gemaakt aan de fraaie reeks van Lazio. De tegenstander van Feyenoord in de Europa League was zes duels op rij zonder tegentreffer in de Serie A.

Fraaie reeks Lazio abrupt ten einde in generale repetitie voor Feyenoord-uit
© Pro Shots
Lazio
Lazio
1 - 3
Salernitana
Salernitana

Lazio ging door een doelpunt van aanvaller Mattia Zaccagni nog wel met een voorsprong de rust in. Kort na de onderbreking verschalkte routinier Antonio Candreva Lazio-doelman Ivan Provedel met een lob om zo een einde te maken aan de indrukwekkende serie van de Romeinen.

De ook al door de wol geverfde Federico Fazio (35, voormalig verdediger bij onder meer AS Roma, Tottenham Hotspur en Sevilla) ondervond dat het verzet direct gebroken was bij Lazio. De Argentijn kopte hard raak en zag hoe Boulaye Dia de score naar 1-3 tilde. Voor Lazio betekent het pas de tweede nederlaag in de Serie A dit seizoen. Eerder werd alleen van koploper Napoli (1-2) verloren.

Feyenoord
Feyenoord
1 - 0
Lazio
Lazio

In de Europa League verdedigt de selectie van trainer Maurizio Sarri donderdag de koppositie in Groep F. In die poule was Lazio verdedigend tot nog toe niet zo solide als in de Italiaanse competitie. Mede door twee Feyenoord-treffers in Rome (4-2) incasseerde Lazio tijdens de Europese campagne al tien goals. Feyenoord jaagt in De Kuip op een zege om nog door te kunnen gaan in de Europa League.

UEFA Europa League

Stand Groep F UEFA Europa League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Feyenoord
6
2
2
2
13-9
+4
8
2
FC Midtjylland
6
2
2
2
12-8
+4
8
3
Lazio
6
2
2
2
9-11
-2
8
4
Sturm Graz
6
2
2
2
4-10
-6
8
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.