Fraaie promotie voor Okoye: doelman verruilt Sparta voor Premier League

Reacties

Maduke Okoye vervolgt zijn carrière bij Watford. De Premier League-club heeft de komst van de keeper van Sparta maandag bevestigd. Okoye maakt het seizoen nog wel af in Rotterdam.

Fraaie promotie voor Okoye: doelman verruilt Sparta voor Premier League
© Pro Shots

Okoye heeft een contract voor vijfenhalfjaar getekend bij Watford. De verbintenis gaat per 1 januari in, maar de 22-jarige Nigeriaan wordt dan eerst nog een half seizoen verhuurd aan Sparta. Voor Okoye is de overstap naar de huidige nummer zeventien van de Premier League de bekroning voor zijn sterke ontwikkeling in de Eredivisie.

Watford wil niet prijsgeven hoeveel er wordt betaald voor de Sparta-goalie. Op Vicarage Road liggen er absoluut kansen voor Okoye. De al 38-jarige Ben Foster is momenteel de eerste doelman, nadat Oostenrijks international Daniel Bachmann eerder dit seizoen niet kon overtuigen onder de lat.

De dertienvoudig Nigeriaans international werd in de zomer van 2020 door Sparta overgenomen van Fortuna Düsseldorf. De in Duitsland opgegroeide keeper was eerder al actief in de jeugdopleidingen van Borussia Mönchengladbach en Bayer Leverkusen. Voor Sparta speelde Okoye tot nu toe 43 duels.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.