Fraai doelpunt M'Sakni levert Tunesië de volle winst op

Tunesië is dinsdagavond in het toernooi om de Afrika Cup tegen Algerije door het oog van de naald gekropen. In de 91ste minuut zorgde Youssef M'Sakni voor opluchting door het enige doelpunt van de wedstrijd aan te laten tekenen: 1-0.

De supporters, die overigens schaars waren in het stadion, moesten lang wachten op die treffer. De ploegen gingen negentig minuten redelijk gelijk op, maar desondanks trok Tunesië aan het langste eind.

De wijze waarop M'Sakni het doelpunt maakte was wel fraai. Met een kapbeweging en een schot in de kruising zorgde de aanvaller van het Qatarese Lekhwiya SC voor de drie punten.

Aangezien Ivoorkust eerder op de dag Togo heeft verslagen (2-1), gaat Tunesië nu gedeeld aan kop in Groep D.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.