Fraai aandenken Podolski, familieportret Matuidi

Reacties

Ook tijdens het EK in Frankrijk zijn alle belevenissen van de voetballers te volgen via de verschillende social media. VI maakte een selectie van de meest opvallende posts van de dag.

Fraai aandenken Podolski, familieportret Matuidi

Podolski blij met speciaal aandenken
Het waarschijnlijk laatste EK-shirt dat Gianluigi Buffon heeft gedragen (of is hij er in 2020 nog bij op 42-jarige leeftijd?) is eigendom van Lukas Podolski, die maar wat blij is met zijn trofee. Een prachtige souvenir na het boeiende 'penaltyduel' tussen Duitsland en Italië.

EK-revelatie weer thuis
De spelers van IJsland zijn maandagavond in Reykjavik gehuldigd voor hun EK-prestaties. Elmar Bjarnason is blij dat hij terug op eigen bodem is.

Familieportret Matuidi
Na het duel met IJsland (5-2) is Blaise Matuidi op de gevoelige plaat vastgelegd met zijn familie. Volgende halte? Duitsland, donderdag. Met als inzet een finaleticket.

Geheim Will Grigg ontdekt
Ha, nu weten waarom Will Grigg altijd on fire is. Dankzij deze berg met middeltjes wordt hij in de komende jaren wél basisspeler bij Noord-Ierland!

Pellè zoekt verkoeling
Na de uitschakeling in de kwartfinale tegen Duitsland via strafschoppen koelen Graziano Pellè en Marco Parolo even af. Niet alleen in het zwembad, maar ook met een drankje…

Ronaldo geeft Quaresma een schop onder de kont
Ricardo Queresma traint kennelijk niet hard genoeg. Cristiano Ronaldo geeft hem letterlijk een schop onder de kont. Toch zit de sfeer er goed in bij Portugal, gezien de lachende gezichten. Woensdag neemt de ploeg van Fernando Santos het in de halve finale op tegen Wales.

Nani vergeeft wedstrijdbal
Wil jij een wedstrijdbal winnen? Nani vergeeft de bal waarmee hij de 1-1 scoorde tegen Hongarije in de groepsfase.

Team Grizi
Antoine Griezmann wist de schijnwerpers zondagavond op zich gericht. De naamgever van Team Grizi nam de 4-0 voor zijn rekening tegen de IJslanders, in het duel dat onder leiding stond van Team Kuipers, en staat dit EK al op vier treffers.

Giroud trots op driekleur
Olivier Giroud pikte twee goals mee tegen de IJslanders en vierde dat na afloop met de fans van Les Bleus, als Man van de Wedstrijd met een Franse vlag boven zijn hoofd.

Regen en IJs(land) stoppen Pogba niet
Paul Pogba toonde als maker van de 2-0 aan dat hij maar moeilijk af te stoppen is als hij eenmaal de lucht in gaat. 'Regen en IJs deert ons niet.'

IJslandse eenheid
Waar de Fransen feestvierden, treurden de IJslanders. Johann Berg Gudmondsson (ex-AZ) en Rúnar Már Sigurjónsson prijzen zich gelukkig dat zij dit EK deel mochten uitmaken van 'een geweldig team'.

Haka
De eilandbewoners zwaaiden af in stijl, met de IJslandse haka. Alfred Finnbogasson, de voormalige aanvalsleider van SC Heerenveen en invaller tegen de Fransesn, deelde een fraaie plaat van dat moment.

Geen woorden
Soms zegt een beeld meer dan duizend woorden, moet linksback Ari Freyr Skúlason gedacht hebben.

Gudjohnsen is wakker
Eidur Gudjohnsen kreeg nog wat minuten als invaller en de 37-jarige ex-middenvelder annex -aanvaller van onder meer PSV en Barcelona lijkt na dit EK af te zwaaien als international. Hij sprak van een droom die ten einde kwam.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.