Fosu-Mensah wil profiteren van defensieve problemen United

Reacties

Timothy Fosu-Mensah verwacht komend seizoen gewoon voor Manchester United te spelen. De verdediger ruikt zijn kans nu veel van zijn concurrenten afwezig zijn.

Fosu-Mensah wil profiteren van defensieve problemen United

Chris Smalling, Antonio Valencia, Marcos Rojo, Diogo Dalot, Luke Shaw en Eric Bailly kampen met fysieke ongemakken, terwijl WK-gangers Victor Lindelöf, Phil Jones en Ashley Young zich nog niet aangesloten hebben bij de selectie van Manchester United. Fosu-Mensah maakt tijdens de voorbereiding dan ook veel minuten.

'Ik denk dat ik me vorig seizoen op huurbasis bij Crystal Palace behoorlijk heb verbeterd en nu als een betere speler ben teruggekeerd bij Manchester United. Ik kan als rechtsback, wingback, centrale verdediger en verdedigende middenvelder spelen. Op welke positie ik word ingezet, maakt me niet uit', vertelt Fosu-Mensah in de Engelse media.

Manchester United zou overwegen om Fosu-Mensah opnieuw te verhuren, maar de drievoudig Oranje-international hoopt op een serieuze kans bij zijn huidige club. 'Ik bekijk alles nu van dag tot dag. Ik werk hard en als de manager me nodig heeft, zal ik er staan. De voorbereiding gaat goed. We spelen tegen sterke tegenstanders en perfectioneren onze speelstijl.'

Manchester United doet mee aan de International Champions Cup, een oefentoernooi voor de grootste clubs ter wereld. Fosu Mensah geniet met volle teugen. 'Nu focus ik me op onze volgende wedstrijd tegen Real Madrid. Het is lekker om tegen zulke clubs te spelen, tegen de beste spelers ter wereld. Dat zijn goede tests.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.