Fosu-Mensah schlemiel bij worstelend Fulham

Reacties

De druk op Fulham-manager Slavisa Jokanovic blijft maar toenemen. De onder vuur liggende trainer zag zijn ploeg zaterdag kansloos verliezen van AFC Bournemouth.

Fosu-Mensah schlemiel bij worstelend Fulham
Fulham
Fulham
0 - 3
AFC Bournemouth
AFC Bournemouth

Fulham investeerde meer dan honderd miljoen euro in de selectie na de promotie naar de Premier League, maar er werden in negen wedstrijden pas vijf punten gepakt. Ook in de tiende wedstrijd, thuis tegen AFC Bournemouth, ging het weer mis. Basisklant Timothy Fosu-Mensah was na een klein kwartier wel erg wild en veroorzaakte een penalty. De Oranje-international zag Callum Wilson vervolgens geen fout maken vanaf elf meter: 0-1.

Na een snelle counter werd het in de tweede helft nog 0-2 via David Brooks (de nieuwe Ryan Giggs?), vlak voordat Fulham-middenvelder Kevin McDonald zijn tweede gele kaart kreeg. Tegen tien man strooide Wilson met zijn tweede van de middag nog wat extra zout in de wonden. Fulham staat nu achttiende, het AFC Bournemouth van basisspeler Nathan Aké presteert ijzersterk met een zesde plaats in de Premier League.

Watford
Watford
3 - 0
Huddersfield Town
Huddersfield Town

Watford begon het seizoen ijzersterk, maar zakte de laatste periode wat weg. Tegen Huddersfield Town - waar de geblesseerde Terence Kongolo ontbrak en Juninho Bacuna zijn debuut maakte en als invaller een kwartier speelde - was het bij vlagen weer genieten geblazen. De geblesseerde Daryl Janmaat zag vanaf de tribune hoe Roberto Pereyra voor de 1-0 zorgde. De aanvallende middenvelder had enkele fraaie lichaamsschijnbewegingen in huis en zette daarmee de gehele Huddersfield-defensie op het verkeerde been. Ook zijn afronding was prima in orde.

De 2-0 was er eveneens één om in te lijsten. Gerard Deulofeu liet zien waarom hij ooit als een groot talent gold bij Barcelona door meerdere tegenstanders te passeren en uit een moeilijke hoek hard raak te schieten. Huddersfield was niet in staat om iets terug te doen en verloor zodoende vrij kansloos, zeker omdat Isaac Success er in de slotfase nog 3-0 van maakte.

Brighton & Hove Albion
Brighton & Hove Albion
1 - 0
Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers

Jürgen Locadia moet zich langzaam maar zeker toch zorgen gaan maken bij Brighton & Hove Albion. De spits speelt inmiddels bijna elf maanden voor de Engelse club, maar slaagt er maar niet in een basisplaats te veroveren. Ook tegen Wolverhampton Wanderers zat de Nederlander weer negentig minuten op de bank. Tot overmaat van ramp zag hij zijn directe concurrent Glenn Murray het enige doelpunt van de wedstrijd maken. De bonkige spits schoot feilloos raak uit een strakke voorzet: 1-0.

Southampton
Southampton
0 - 0
Newcastle United
Newcastle United

Southampton en Newcastle United komen maar niet weg uit de onderste regionen van de Premier League. Met Wesley Hoedt in de basis slaagde het zo moeilijk scorende Southampton er niet in te winnen van Newcastle, dat net als The Saints pas zes keer gescoord heeft dit seizoen. Het resultaat? Southampton staat met zeven punten zestiende, Newcastle doet het met drie punten en een negentiende plek nog slechter.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.