Foster verkiest gezin boven rijkste club ter wereld en stopt

Reacties

Ben Foster stopt met voetballen. De 39-jarige keeper vertrok na afloop van vorig seizoen bij Watford en kon sindsdien geen club meer vinden die hem kon overtuigen. Hij heeft vorige week wel nog een aanbieding gehad, en niet van zomaar een club.

Foster verkiest gezin boven rijkste club ter wereld en stopt
© Pro Shots

Foster besloot dus om zijn handschoenen op te bergen, de lokroep ten spijt van een club die geleid wordt door een consortium met een geschatte waarde van 367 miljard euro. Wellicht heeft hij nu nog meer tijd voor zijn fietsavonturen. Foster deelde die al gretig op YouTube, waar inmiddels meer dan een miljoen mensen meegenieten van de avonturen op twee wielen van de man die van alle spelers de meeste speelminuten ooit maakte in de Premier League.

'Mijn zaakwaarnemer Richard Lee vertelde me dat Newcastle United had geïnformeerd. Ze wilden me zo snel mogelijk hebben en hadden me een contract aangeboden met alles dat ik wilde, zei Richard.' Foster besloot om het niet te doen. 'Ik kan daar wel heengaan en een mooi gezicht trekken, maar dan ben ik mezelf niet. Ik moet blij zijn, en dat ben ik niet als ik zo ver van mijn familie moet wonen', aldus de doelman. The Magpies haalden daarop Loris Karius.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.