Foster (40) plakt er na ongekend avontuur nog een jaar aan vast

Reacties

Ben Foster plakt er nog een jaartje aan vast. De veertigjarige doelman van het naar de League Two gepromoveerde Wrexham AFC tekent bij tot de zomer van 2024.

Foster (40) plakt er na ongekend avontuur nog een jaar aan vast
© Pro Shots

Wrexham, de club van acteur Ryan Reynolds, promoveerde onlangs naar de League Two en heeft alweer nieuwe doelen gesteld. Daar moet Foster onderdeel van uit gaan maken. De doelman kondigde vorig jaar zomer zijn voetbalpensioen aan, maar werd in maart toch gecontracteerd door Wrexham. Hij speelde acht wedstrijden en was goud waard in het duel met Notts County, waarin hij een strafschop stopte. Daardoor nam Wrexham drie punten afstand van Notts in de strijd om de titel in de National League, het vijfde niveau van Engeland.'

'Aan het einde van het seizoen realiseerde ik me dat ik het hier erg naar mijn zin heb. De supporters hebben me zo warm ontvangen. Dit is nu wat ik wil doen. Ik heb me nog nooit zo snel op mijn gemak gevoeld als bij deze club', zegt Foster. 'Alle focus gaat nu op het winnen van de League Two.'

Foster begon zijn loopbaan in 2001 bij Stoke City. Hij kwam daarna uit voor Bristol City, Tiverton Town, Stafford Rangers, Kidderminster Harriers, Wrexham, Manchester United, Watford, Birmingham City en West Bromwich Albion. Foster heeft acht interlands voor Engeland gespeeld.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.