Fortuna straft overtreder Van Driel opnieuw

Mels van Driel is voor onbepaalde tijd teruggezet naar het tweede elftal van Fortuna Sittard en heeft een boete gekregen van de Limburgse club. Een interview met een regionale krant is de reden.

Fortuna straft overtreder Van Driel opnieuw

Van Driel had nagelaten Fortuna ervan op de hoogte te brengen dat hij een interview had gegeven. Bovendien had de voormalige Feyenoorder het artikel niet vooraf beschikbaar gesteld om op feitelijke onjuistheden te laten controleren door zijn club.

Het interne huishoudelijke reglement van Fortuna heeft Van Driel daarmee overtreden. En dus is de straf op zijn plaats, vertelt de nummer voorlaatst van de Jupiler League op de clubsite.

Voor Van Driel is de tweede terechtwijzing binnen drie weken. Half december gaf hij duidelijk aan het niet eens te zijn met het ontslag van coach Henk Wisman. Fortuna vatte dat op het in diskrediet brengen van de club en zette hem uit de selectie.

Van Driel is een vaste waarde bij Fortuna, waar hij aan zijn derde seizoen bezig is. De 24-jarige linkspoot begon al zijn 83 competitiewedstrijden in de basis.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen