Fortuna Sittard haalt tweede aanvaller op Deadline Day

Reacties

Fortuna Sittard heeft op de laatste dag dat de transfermarkt open is ook nog een tweede aanvaller in huis gehaald. Ragnar Oratmangoen komt op huurbasis over van FC Groningen. De Limburgse club heeft ook een koopoptie bedwongen.

Fortuna Sittard haalt tweede aanvaller op Deadline Day
© Pro Shots

Oratmangoen heeft al vijf jaar ervaring in het betaalde voetbal. De afgelopen jaren speelde hij onder meer bij NEC, SC Cambuur, Go Ahead Eagles en FC Groningen.

In de Eredivisie speelde de Ossenaar tot dusver 52 wedstrijden. Daarin kwam hij nog niet tot scoren. Zijn statistieken in de Keuken Kampioen Divisie zijn beter, met 17 doelpunten in 96 duels.

'We halen met Ragnar een speler in huis die zowel op het middenveld, als in de aanval uit de voeten kan', aldus technisch manager Americo Branco. 'Hij is technisch goed onderlegd en heeft ervaring in de Eredivisie. Zijn komst geeft ons extra offensieve mogelijkheden.'

Eerder vandaag presenteerde Fortuna Sittard al Iman Griffith van Jong AZ

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.