Fortuna is vervanger Dammers nog voor debuut direct lang kwijt

Reacties

Slecht nieuws voor Fortuna Sittard. Anthony Syhre, die op Deadline Day werd aangetrokken als de vervanger van de zwaargeblesseerde Wessel Dammers, is voorlopig zelf niet inzetbaar door blessureleed.

Fortuna is vervanger Dammers nog voor debuut direct lang kwijt

Syhre (23) werd op 31 januari overgenomen van Würzburger Kickers. Fortuna benadrukt dat de Duitser fit binnenkwam bij de club en kort voor zijn overgang nog een wedstrijd speelde voor Würzburger Kickers. Hij zat afgelopen zaterdag echter niet bij de wedstrijdselectie voor het uitduel met PSV (5-0 nederlaag). Syhre heeft tijdens een training in een duel een meniscusblessure opgelopen.

Er werd gevreesd dat de mandekker direct het gehele restant van dit seizoen uit de roulatie zou zijn. Daar is geen sprake van, maar Fortuna-coach René Eijer kan toch een behoorlijke tijd geen beroep doen op zijn winteraanwinst. De verwachting is dat Syhre tussen de zes en acht weken buitenspel staat.

Voor Eijer betekent het blessurenieuws een flinke tegenvaller. Hij was juist dolblij met de komst van Syhre, die was aangetrokken omdat Fortuna-aanvoerder Dammers dit seizoen niet meer in actie kan komen. Dammers raakte tijdens het winterse trainingskamp in Spanje zwaar geblesseerd aan zijn knie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.