Flirt tussen Pogba en Real Madrid brengt Solskjaer niet in paniek

Reacties

Ole Gunnar Solskjaer maakt zich geen zorgen over een mogelijk vertrek van Paul Pogba naar Real Madrid. De manager van Manchester United is ervan overtuigd dat de middenvelder gewoon op Old Trafford zal blijven. 'Er ligt hier een grote rol voor hem weggelegd.'

Flirt tussen Pogba en Real Madrid brengt Solskjaer niet in paniek

Pogba (26) maakte een ongelukkige indruk bij United toen José Mourinho nog aan het roer stond, maar is sinds de komst van Solskjaer in december weer helemaal opgebloeid. De recordaankoop van United maakte onder de nieuwe manager al acht competitiedoelpunten en was ook nog eens goed voor zes assists in de Premier League.

Tijdens de interlandperiode liet Pogba zich positief uit over Zinedine Zidane, die is teruggekeerd als manager van Real Madrid, en gaf de middenvelder aan dat het een droom zou zijn om onder de manager te spelen bij De Koninklijke. Als reactie op die mooie woorden liet Zidane afgelopen weekend weten dat Pogba een speler is die hij zeker kan waarderen.

Solskjaer raakt niet in paniek van de flirt. 'Ik hou er niet van om over spelers van andere clubs te praten', zei de manager van United. 'Maar dit soort dingen hoort ook een beetje bij de interlandperiode. Spelers zijn dan vaker beschikbaar voor de pers en ze zitten in een andere omgeving. Paul is een hele aardige, keurige man en beantwoordde gewoon netjes een vraag over Zidane. Zidane is een icoon in Frankrijk, een geweldige manager en ooit een geweldige speler.'

'Paul was gewoon beleefd', benadrukte Solskjaer. 'Maar hij is gelukkig bij United en er ligt hier een grote rol voor hem weggelegd. We hebben steeds gezegd dat we ons team om hem heen willen bouwen en daar is niets aan veranderd.' Het contract van Pogba bij United loopt nog tot medio 2021 door en volgens Engelse tabloids heeft de middenvelder een aanbieding voor een nieuwe verbintenis afgewezen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.