Flinke schorsing voor Marcão na kopstoot aan teamgenoot

Reacties

Marcão heeft een flinke schorsing gekregen voor het geven van een kopstoot aan een teamgenoot. De Braziliaanse verdediger van Galatasaray zorgde maandag voor grote ophef tijdens het duel met Giresunspor. De Turkse bond schorst hem voor acht wedstrijden en geeft hem een boete van 21 duizend euro.

Flinke schorsing voor Marcão na kopstoot aan teamgenoot
© Pro Shots

Galatasaray leidde bij Giresunspor met 0-2. Ondanks die positieve marge sloegen na ruim een uur de stoppen door bij Marcão. De verdediger deelde na een discussie een kopstoot uit aan het adres van teamgenoot Kerem Aktürkoglu, die vervolgens ook nog enkele klappen kreeg van Marcão.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Scheidsrechter Erkan Özdamar kwam op advies van de VAR tot de conclusie dat een rode kaart de enige juiste straf was voor Marcão. Op zijn Instagram-pagina ging Marcão in een ruim twee minuten lange video diep door het stof. 'Als zoon die voor zijn gezin leeft, wil ik allereerst de ouders van Kerem om vergiffenis vragen door hun handen te kussen', begon de Braziliaan. 'Natuurlijk ook mijn excuses aan mijn broeder Kerem. Ik weet dat je dit niet makkelijk zal vergeten', vervolgde Marcão.

'Er zullen Galatasaray-fans zijn die me nooit zullen vergeven. Dat weet ik, omdat ik deze club en zijn supporters heel goed ken. Voor ik naar Galatasaray kwam, was ik een jonge jongen die in een moeilijke situatie zat. Moeilijker dan je je kunt voorstellen. Als men hier niet voor mij gezorgd had, had ik kunnen verdwijnen. Het doet me pijn om degenen die mij geholpen hebben teleur te stellen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Galatasaray
Meer over Galatasaray
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.