Flekken al bij eerste Poolse doelpoging geklopt

Reacties

Het Nederlands elftal kwam zaterdagavond tegen Polen binnen twintig minuten op achterstand. Doelman Mark Flekken, die weer onder de lat stond door een lichte blessure van Jasper Cillessen, werd bij de eerste de beste doelpoging van de bezoekers geklopt.

Flekken al bij eerste Poolse doelpoging geklopt
© Pro Shots
Nederland
Nederland
2 - 2
Polen
Polen

Oranje controleerde de wedstrijd in de beginfase, maar creëerde geen grote kansen. Davy Klaassen en Steven Berghuis kwamen tot pogingen. Polen hield vooral tegen, maar bij de eerste keer dat de gasten richting het Nederlandse doel gingen, was het direct raak.

Polen kantelde het spel van de linker- naar de rechterflank. Rechtsback Matty Cash ontving een breedtepass en zag ruimte. Daley Blind greep niet in en Flekken had geen antwoord op het diagonale schot van Cash in de verre hoek. De goal zorgde voor grote vreugde bij de Poolse fans, die met een grote groep waren vertegenwoordigd in De Kuip.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.