Fischer moet boosheid bekopen met reservebeurt

Reacties

Waar hij na het vorige duel op het EK Onder-21 nog zijn boosheid uitsprak omdat hij gewisseld werd, moet Ajax-aanvaller Viktor Fischer het nu met een reservebeurt doen. Tegen gastland Tsjechië mocht hij in de basis starten, maar tegen Duitsland is hij zijn plek kwijt aan de man die hem in het eerste groepsduel zo succesvol verving: Pione Sisto.

Fischer moet boosheid bekopen met reservebeurt

Bondscoach Jess Thorup haalde Fischer in het duel met Tsjechië bij een 1-1 stand naar de kant. Uiteindelijk wonnen de Denen met 2-1 en maakte Sisto de winnende. Nu mag de aanvaller van FC Midtjylland in de basis starten.

Thorup heeft behalve Fischer nog meer gevestigde  namen naast zich op de bank zitten. Ook Bayern München-middenvelder Pierre Emile Højbjerg, het afgelopen half jaar verhuurd aan FC Augsburg, begint op de bank.

De Denen staan er met een zege op zak goed voor. De Duitsers speelden in het eerste duel met 1-1 gelijk tegen de leeftijdsgenoten van Servië. Datzelfde Servië verloor zojuist met liefst 4-0 van Tsjechië. De aftrap van Denemarken-Duitsland is om 20.45 uur.

De opstellingen:
Denemarken: Busk; Scholz, Vestergaard, Christensen, Knudsen;  Jønsson, Vigen, Thomsen; Poulsen, Brock-Madsen, Sisto.
Duitsland: Ter Stegen; Korb, Ginter, Heintz, Schulz; Can, Kimmich; Bittencourt, Meyer, Younes; Volland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.