Fiorentina wacht met smart op Amrabat: 'De heerser op het middenveld'

Reacties

Sofyan Amrabat gaf zondag alvast zijn visitekaartje af aan Fiorentina. De 23-jarige middenvelder maakte tegen zijn toekomstige werkgever indruk door de 0-1 van Hellas Verona voor te bereiden en het middenveld te domineren.

Fiorentina wacht met smart op Amrabat: 'De heerser op het middenveld'
© Pro Shots
Fiorentina
Fiorentina
1 - 1
Hellas Verona
Hellas Verona

Fiorentina troefde afgelopen winter onder meer Napoli af in de stijd om Amrabat, maar de Marokkaanse international maakt het seizoen op huurbasis af in Verona. Zondag streek hij al even neer in Florence. Daar kunnen ze niet wachten totdat de voormalig speler van FC Utrecht, Feyenoord en Club Brugge zich na dit seizoen definitief meldt.

Zo verheugt Fiorentina-middenvelder Gaetano Castrovilli zich op de samenwerking met Amrabat, die met een slimme assist Davide Faraoni in staat stelde te scoren met een omhaal. 'Ik complimenteer hem, hij is een geweldige speler', zei de 23-jarige middenvelder tegen het clubkanaal van La Viola. 'Ik hoop dat hij zo doorgaat, we wachten zijn komst af.'

Ook de Italiaanse sportkranten waren onder de indruk van wat Amrabat liet zien tegen zijn nieuwe club. Zowel La Gazzetta dello Sport (7) als Corriere dello Sport (7,5) gaf hem het hoogste cijfer. De roze sportkrant zag dat Amrabat 'de absolute heerser op het middenveld was', volgens Corriere liet hij tegen zijn toekomstige club zijn 'beste repertoire' zien.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.