Financiering op het nippertje rond: Barça biedt João Félix uitweg

Reacties

João Félix gaat bij Barcelona voetballen. De Portugese aanvaller komt over van Atlético Madrid en tekende vrijdag in Camp Nou een contract dat hem op huurbasis aan de Blaugrana verbindt. Félix heeft nog iets ondertekend: een contractverlenging van twee jaar bij Los Colchoneros.

Financiering op het nippertje rond: Barça biedt João Félix uitweg
© Pro Shots

Daarmee krijgt Félix zijn zin. Halverwege juli maakte hij wereldkundig dat het zijn droom was om ooit voor Barcelona te spelen. Het heeft nog lang moeten duren voordat Félix kreeg wat hij wilde: Barcelona moest eerst spelers verkopen om nieuwe te mogen aantrekken. Nu Ansu Fati en Clément Lenglet de poort van Camp Nou achter zich dicht hebben getrokken, kon deze deal er toch komen.

Voor Félix is daarmee een uitzichtloze situatie in Madrid in ieder geval voorlopig ten einde. Vier jaar geleden kochten Los Rojiblancos hem voor een astronomisch bedrag van Benfica. In Wanda Metropolitano vierde Félix een landstitel, maar een onverdeeld succes werd zijn overgang nooit. In de voorbije maanden werd wel duidelijk dat coach Diego Simeone geen vertrouwen meer in hem had.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.