Filmpje levert het bewijs: Van den Brom haalt de Kerst

In de eerste seizoenhelft zagen we Anderlecht-trainer John van den Brom regelmatig wanhopig op de bank zitten. Van die stress is weinig meer over nu de feestdagen naderen.

Filmpje levert het bewijs: Van den Brom haalt de Kerst

De Belgische kampioen speelde dit seizoen lang niet naar behoren en werd zowel uitgeschakeld in de bekerstrijd als in de Champions League, waar maar één schamel puntje werd gehaald. Door de slechte resultaten was het maar zeer de vraag of de ex-coach van ADO Den Haag, Vitesse en AGOVV de Kerst zou halen.

In een filmpje heeft de coach zelf antwoord gegeven. In een ludiek bedoeld clipje op de Facebook-pagina van de Belgische club vertolkt Van den Brom de hoofdrol en schittert hij als niemand minder dan de Kerstman. Bijrolletjes zijn er voor kerstelfjes  Demy de Zeeuw en Bram Nuytinck.

Door een recente vormpiek, is Anderlecht inmiddels weer de nummer twee van België. De achterstand op koploper Standard Luik bedraagt vier punten. De clubleiding gaf al geregeld aan dat Van den Brom zich over zijn toekomst geen zorgen hoefde te maken. Anders kan hij altijd nog aan de slag als Kerstman...

Bekijk hieronder de kerstgroet van John van den Brom en zijn spelersgroep.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen